Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23315
Назва: Food technology using structurants
Автори: Pertsevоy, F.
Gurskyi, P.
Ladyka, V.
Ianchik, M.
Krapivnytska, I.
Omelchenko, S.
Bredykhin, V.
Kis, V.
Marenkova, T.
Garncarek, Z.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Kharkiv : Dissa+
Бібліографічний опис: Food technology using structurants: the monograph; F. Pertsevoy, P. Gurskyi, V. Ladyka, [etc.]. Kharkiv : Dissa+, 2021. 252 p.
Короткий огляд (реферат): The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gel formers with changed functional properties. The publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, graduate students, students majoring in "Food Technology", as well as for practitioners in the food industry and restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23315
ISBN: 978-617-7927-44-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Food technology_2021 .pdf3.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.