Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23315
Назва: | Food technology using structurants |
Автори: | Pertsevоy, F. Gurskyi, P. Ladyka, V. Ianchik, M. Krapivnytska, I. Omelchenko, S. Bredykhin, V. Kis, V. Marenkova, T. Garncarek, Z. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Kharkiv : Dissa+ |
Бібліографічний опис: | Food technology using structurants: the monograph; F. Pertsevoy, P. Gurskyi, V. Ladyka, [etc.]. Kharkiv : Dissa+, 2021. 252 p. |
Короткий огляд (реферат): | The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gel formers with changed functional properties. The publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, graduate students, students majoring in "Food Technology", as well as for practitioners in the food industry and restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23315 |
ISBN: | 978-617-7927-44-9 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Food technology_2021 .pdf | 3.99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.