Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23315
Название: Food technology using structurants
Авторы: Pertsevоy, F.
Gurskyi, P.
Ladyka, V.
Ianchik, M.
Krapivnytska, I.
Omelchenko, S.
Bredykhin, V.
Kis, V.
Marenkova, T.
Garncarek, Z.
Дата публикации: 2021
Издательство: Kharkiv : Dissa+
Библиографическое описание: Food technology using structurants: the monograph; F. Pertsevoy, P. Gurskyi, V. Ladyka, [etc.]. Kharkiv : Dissa+, 2021. 252 p.
Краткий осмотр (реферат): The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gel formers with changed functional properties. The publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, graduate students, students majoring in "Food Technology", as well as for practitioners in the food industry and restaurants.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23315
ISBN: 978-617-7927-44-9
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_Food technology_2021 .pdf3.99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.