Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorАндріюк, Е. І.-
dc.date.accessioned2023-02-18T12:27:01Z-
dc.date.available2023-02-18T12:27:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСподар К. В., Андріюк Е. І. Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 259-260.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23312-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будовиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_259-260.pdf894.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.