Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23305
Title: | Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировини |
Authors: | Якушенко, Є. М. Стоян, Є. Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Якушенко Є. М., Стоян Є. Ю. Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 245-246. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23305 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_245-246.pdf | 975.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.