Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorГордієнко, І. О.-
dc.date.accessioned2023-02-18T12:04:08Z-
dc.date.available2023-02-18T12:04:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 241-242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23303-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_241-242.pdf975.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.