Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286
Назва: | Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Андрющенко, І.С. |
Ключові слова: | витрати;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;operational activity;restaurant enterprises;расходы;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Андрющенко І. С. Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 315-321. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Reserves’ lowering of expenses in restaurant industry is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_47.pdf | 243.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.