Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286
Title: Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Андрющенко, І.С.
Keywords: витрати;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;operational activity;restaurant enterprises;расходы;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Андрющенко І. С. Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 315-321.
Abstract: Визначено резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства.
Reserves’ lowering of expenses in restaurant industry is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_47.pdf243.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.