Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286
Title: | Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Андрющенко, І.С. |
Keywords: | витрати;операційна діяльність;підприємства ресторанного господарства;costs;operational activity;restaurant enterprises;расходы;операционная деятельность;предприятия ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Андрющенко І. С. Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 315-321. |
Abstract: | Визначено резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Reserves’ lowering of expenses in restaurant industry is determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_47.pdf | 243.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.