Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23283
Назва: | Сучасний стан i тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру |
Автори: | Жарко, І.В. Смокова, Л.М. Чаговець, Є.М. |
Ключові слова: | ринок;сир;вітчизняний ринок;вітчизняний ринок сиру;market;cheese;domestic market;domestic cheese market;рынок;сыр;отечественный рынок;отечественный рынок сыра |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Жарко І. В., Смокова Л. М., Чаговець Є. М. Сучасний стан i тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 300-307. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено стан і тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру та запропоновано стратегію поведінки підприємств-виробників сиру на ринку. The state and progress of domestic market of cheese trends is investigational and strategy of conduct of enterprises-producers of cheese is offered at the market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23283 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_45.pdf | 281.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.