Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖарко, І.В.-
dc.contributor.authorСмокова, Л.М.-
dc.contributor.authorЧаговець, Є.М.-
dc.date.accessioned2023-02-17T18:55:32Z-
dc.date.available2023-02-17T18:55:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЖарко І. В., Смокова Л. М., Чаговець Є. М. Сучасний стан i тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 300-307.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23283-
dc.description.abstractДосліджено стан і тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру та запропоновано стратегію поведінки підприємств-виробників сиру на ринку.uk_UA
dc.description.abstractThe state and progress of domestic market of cheese trends is investigational and strategy of conduct of enterprises-producers of cheese is offered at the market.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectвітчизняний ринокuk_UA
dc.subjectвітчизняний ринок сируuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.subjectdomestic marketuk_UA
dc.subjectdomestic cheese marketuk_UA
dc.subjectрынокuk_UA
dc.subjectсырuk_UA
dc.subjectотечественный рынокuk_UA
dc.subjectотечественный рынок сыраuk_UA
dc.titleСучасний стан i тенденції розвитку вітчизняного ринку сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_45.pdf281.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.