Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарко, І.В. | - |
dc.contributor.author | Смокова, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Є.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T18:55:32Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T18:55:32Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Жарко І. В., Смокова Л. М., Чаговець Є. М. Сучасний стан i тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 300-307. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23283 | - |
dc.description.abstract | Досліджено стан і тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру та запропоновано стратегію поведінки підприємств-виробників сиру на ринку. | uk_UA |
dc.description.abstract | The state and progress of domestic market of cheese trends is investigational and strategy of conduct of enterprises-producers of cheese is offered at the market. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | сир | uk_UA |
dc.subject | вітчизняний ринок | uk_UA |
dc.subject | вітчизняний ринок сиру | uk_UA |
dc.subject | market | uk_UA |
dc.subject | cheese | uk_UA |
dc.subject | domestic market | uk_UA |
dc.subject | domestic cheese market | uk_UA |
dc.subject | рынок | uk_UA |
dc.subject | сыр | uk_UA |
dc.subject | отечественный рынок | uk_UA |
dc.subject | отечественный рынок сыра | uk_UA |
dc.title | Сучасний стан i тенденції розвитку вітчизняного ринку сиру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_45.pdf | 281.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.