Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23231
Назва: Економічний механізм формування туристично-рекреаційного простору в Україні
Автори: Сереженко, В. С.
Науковий керівник : Віннікова, В. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сереженко В. С. Економічний механізм формування туристично-рекреаційного простору в Україні. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. А. Віннікова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 78-81.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23231
Розташовується у зібраннях:Традиції та інновації харчування туристів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_10.10.19-78-81.pdf280.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.