Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСтаверська, Т. О.-
dc.contributor.authorБобошко, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-17T12:26:01Z-
dc.date.available2023-02-17T12:26:01Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБобошко А. Ю. Причини виникнення загрози банкрутства. Наук. кер. Т. О. Ставерська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 79-80uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23197-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13-
dc.titleПричини виникнення загрози банкрутстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-79-80.pdf99.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.