Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23022
Назва: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Автори: | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Камсуліна, Наталія Валеріївна Крапивницька, Ірина Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Федір Всеволодович Міскіевич, Тадеуш Владиславович Полевич, Віталій Вадимович Перцевий, Микола Федорович Поліщук, Галина Євгеніївна Пузік, Людмила Михайлівна Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна |
Дата публікації: | 10-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент Украни на винахід № 48237 МПК (2009) A23C 19/00. Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Камсуліна Наталія Валеріївна, Крапивницька Ірина Олексіївна, Рубіна Вікторія Вікторівна, Перцевий Федір Всеволодович, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Полевич Віталій Вадимович, Перцевий Микола Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна, Пузік Людмила Михайлівна, Гурський Петро Васильович, Бідюк Дмитро Олегович, Гарнцарек Барбара Чеславівна. Заяв. 21.9.2009. Опубл. 10.03.2010 р. Бюл. № 5. 3 с. |
Серія/номер: | 48237; |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23022 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48237-uapatents.com.pdf | 97.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.