Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23022
Название: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Авторы: | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Камсуліна, Наталія Валеріївна Крапивницька, Ірина Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Федір Всеволодович Міскіевич, Тадеуш Владиславович Полевич, Віталій Вадимович Перцевий, Микола Федорович Поліщук, Галина Євгеніївна Пузік, Людмила Михайлівна Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна |
Дата публикации: | 10-мар-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент Украни на винахід № 48237 МПК (2009) A23C 19/00. Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Камсуліна Наталія Валеріївна, Крапивницька Ірина Олексіївна, Рубіна Вікторія Вікторівна, Перцевий Федір Всеволодович, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Полевич Віталій Вадимович, Перцевий Микола Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна, Пузік Людмила Михайлівна, Гурський Петро Васильович, Бідюк Дмитро Олегович, Гарнцарек Барбара Чеславівна. Заяв. 21.9.2009. Опубл. 10.03.2010 р. Бюл. № 5. 3 с. |
Серия/номер: | 48237; |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23022 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
48237-uapatents.com.pdf | 97.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.