Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23022
Title: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Authors: | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Камсуліна, Наталія Валеріївна Крапивницька, Ірина Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Федір Всеволодович Міскіевич, Тадеуш Владиславович Полевич, Віталій Вадимович Перцевий, Микола Федорович Поліщук, Галина Євгеніївна Пузік, Людмила Михайлівна Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна |
Issue Date: | 10-Mar-2010 |
Citation: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент Украни на винахід № 48237 МПК (2009) A23C 19/00. Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Камсуліна Наталія Валеріївна, Крапивницька Ірина Олексіївна, Рубіна Вікторія Вікторівна, Перцевий Федір Всеволодович, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Полевич Віталій Вадимович, Перцевий Микола Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна, Пузік Людмила Михайлівна, Гурський Петро Васильович, Бідюк Дмитро Олегович, Гарнцарек Барбара Чеславівна. Заяв. 21.9.2009. Опубл. 10.03.2010 р. Бюл. № 5. 3 с. |
Series/Report no.: | 48237; |
Abstract: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23022 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
48237-uapatents.com.pdf | 97.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.