Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22999
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМихайлова, О. В.-
dc.contributor.authorШвець, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-16T10:45:15Z-
dc.date.available2023-02-16T10:45:15Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationШвець М. В. Значення конкуренції в ринковій економіці. Наук. кер. О. В. Михайлова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22999-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11-
dc.titleЗначення конкуренції в ринковій економіціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk2_08.04.21-42.pdf96.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.