Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22979
Назва: Спосіб дозарювання дині
Автори: Пузік Людмила Михайлівна
Колтунов Віктор Андрійович
Дата публікації: 26-кві-2010
Бібліографічний опис: Спосіб дозарювання дині. Патент Украни на винахід № 49264 МПК (2009) A01C 1/00 A01F 25/00. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 29.10.2009. Опубл. 26.04.2010 р. Бюл. № 8. 2 с.
Серія/номер: 49264;
Короткий огляд (реферат): Спосіб дозарювання дині, що включає використання біологічно утвореного етилену, який виділяють плоди томата під час зберігання, який відрізняється тим, що плоди дині з першими ознаками стиглості зберігають разом з томатами з розрахунку 1 кг дині та 1 кг томата, на 10 л об'єму камери за температури 20-25 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22979
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49264-uapatents.com.pdf107.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.