Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22979
Назва: | Спосіб дозарювання дині |
Автори: | Пузік Людмила Михайлівна Колтунов Віктор Андрійович |
Дата публікації: | 26-кві-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб дозарювання дині. Патент Украни на винахід № 49264 МПК (2009) A01C 1/00 A01F 25/00. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 29.10.2009. Опубл. 26.04.2010 р. Бюл. № 8. 2 с. |
Серія/номер: | 49264; |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб дозарювання дині, що включає використання біологічно утвореного етилену, який виділяють плоди томата під час зберігання, який відрізняється тим, що плоди дині з першими ознаками стиглості зберігають разом з томатами з розрахунку 1 кг дині та 1 кг томата, на 10 л об'єму камери за температури 20-25 °С. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22979 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49264-uapatents.com.pdf | 107.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.