Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorКолтунов Віктор Андрійович-
dc.date.accessioned2023-02-16T08:27:40Z-
dc.date.available2023-02-16T08:27:40Z-
dc.date.issued2010-04-26-
dc.identifier.citationСпосіб дозарювання дині. Патент Украни на винахід № 49264 МПК (2009) A01C 1/00 A01F 25/00. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 29.10.2009. Опубл. 26.04.2010 р. Бюл. № 8. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22979-
dc.description.abstractСпосіб дозарювання дині, що включає використання біологічно утвореного етилену, який виділяють плоди томата під час зберігання, який відрізняється тим, що плоди дині з першими ознаками стиглості зберігають разом з томатами з розрахунку 1 кг дині та 1 кг томата, на 10 л об'єму камери за температури 20-25 °С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries49264;-
dc.titleСпосіб дозарювання диніuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49264-uapatents.com.pdf107.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.