Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22979
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік Людмила Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Колтунов Віктор Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T08:27:40Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T08:27:40Z | - |
dc.date.issued | 2010-04-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб дозарювання дині. Патент Украни на винахід № 49264 МПК (2009) A01C 1/00 A01F 25/00. Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович. Заяв. 29.10.2009. Опубл. 26.04.2010 р. Бюл. № 8. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22979 | - |
dc.description.abstract | Спосіб дозарювання дині, що включає використання біологічно утвореного етилену, який виділяють плоди томата під час зберігання, який відрізняється тим, що плоди дині з першими ознаками стиглості зберігають разом з томатами з розрахунку 1 кг дині та 1 кг томата, на 10 л об'єму камери за температури 20-25 °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 49264; | - |
dc.title | Спосіб дозарювання дині | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
49264-uapatents.com.pdf | 107.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.