Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22934
Title: | Особливості антикризовового управління |
Authors: | Тіщенко, М. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гросул, В. А. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Тіщенко М. В. Особливості антикризовового управління. Наук. кер. В. А. Гросул. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 39 |
Series/Report no.: | Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22934 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-39.pdf | 95.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.