Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГросул, В. А.-
dc.contributor.authorТіщенко, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-15T18:14:22Z-
dc.date.available2023-02-15T18:14:22Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationТіщенко М. В. Особливості антикризовового управління. Наук. кер. В. А. Гросул. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 39uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22934-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11-
dc.titleОсобливості антикризовового управлінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-39.pdf95.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.