Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШинкар, С. М.-
dc.contributor.authorСеменов, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-15T17:58:21Z-
dc.date.available2023-02-15T17:58:21Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСеменов А. А. Підходи до оцінки ефективності управління господарською діяльністю підприємства. Наук. кер. С. М. Шинкар. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 33uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22926-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11-
dc.titleПідходи до оцінки ефективності управління господарською діяльністю підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-33.pdf95.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.