Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22917
Title: Особливості формування товарообороту ритейлу за умов пандемії
Authors: Міненко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлова, О. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Міненко О. С. Особливості формування товарообороту ритейлу за умов пандемії. Наук. кер. О. В. Михайлова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 26
Series/Report no.: Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22917
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-26.pdf112.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.