Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22858
Title: Особливості розвитку зеленого туризму в Україні
Authors: Василець, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Синицина, Г. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Василець Н. В. Особливості розвитку зеленого туризму в Україні. Наук. кер. Г. А. Синицина. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 6
Series/Report no.: Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22858
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-6.pdf95.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.