Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22858
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСиницина, Г. А.-
dc.contributor.authorВасилець, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-02-15T12:00:53Z-
dc.date.available2023-02-15T12:00:53Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationВасилець Н. В. Особливості розвитку зеленого туризму в Україні. Наук. кер. Г. А. Синицина. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 6uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22858-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11-
dc.titleОсобливості розвитку зеленого туризму в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-6.pdf95.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.