Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22779
Название: Досвід формування моделі національної інноваційної системи
Авторы: Андросова, Т. В.
Кобзєва, К. О.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Андросова Т. В., Кобзєва К. О. Досвід формування моделі національної інноваційної системи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 144-145
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22779
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-21-251-144-145.pdf130.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.