Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22779
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андросова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Кобзєва, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T18:43:03Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T18:43:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Андросова Т. В., Кобзєва К. О. Досвід формування моделі національної інноваційної системи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 144-145 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22779 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Досвід формування моделі національної інноваційної системи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-21-251-144-145.pdf | 130.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.