Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22755
Название: Особливості інтеграційних процесів у галузі міжнародного туризму в умовах глобалізації
Авторы: Мазун, Д. В.
Научный руководитель: Смірнова, П. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мазун Д. В. Особливості інтеграційних процесів у галузі міжнародного туризму в умовах глобалізації. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. П. В. Смірнова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 58-59.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22755
Располагается в коллекциях:Традиції та інновації харчування туристів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_10.10.19-58-59.pdf271.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.