Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22755
Title: Особливості інтеграційних процесів у галузі міжнародного туризму в умовах глобалізації
Authors: Мазун, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Смірнова, П. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мазун Д. В. Особливості інтеграційних процесів у галузі міжнародного туризму в умовах глобалізації. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. П. В. Смірнова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 58-59.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22755
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-58-59.pdf271.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.