Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22731
Title: Особливості холодильної обробки яєць та продуктів з них
Authors: Степанов, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Семенюк, Д. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Степанов О. В. Особливості холодильної обробки яєць та продуктів з них. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 216
Series/Report no.: Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22731
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-216.pdf99.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.