Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22731
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСеменюк, Д. П.-
dc.contributor.authorСтепанов, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-14T13:32:14Z-
dc.date.available2023-02-14T13:32:14Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСтепанов О. В. Особливості холодильної обробки яєць та продуктів з них. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 216uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22731-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕнергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10-
dc.titleОсобливості холодильної обробки яєць та продуктів з нихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-216.pdf99.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.