Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 2 (32)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 20.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Development of extruded products from starch-containing raw materials with vegetable additives
Bunyak, Olena
;
Sots, Sergey
2020
Influence of brewing methods and correlation of different kinds of coffee in blends on organoleptic and physico-chemical characteristics of coffee drinks
Deinychenko, Liudmyla
;
Roman, Tatiana
;
Kravchenko Tamara
2020
Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зерна
Пазюк, Вадим Михайлович
2020
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Брикова, Тетяна Миколаївна
;
Городиська, Олена Володимирівна
2020
Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flour
Demydova, Anastasia
;
Aksonova, Olena
;
Piven, Olena
2020
Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину
Перцевой, Микола Федорович
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2020
Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Пак, Аліна Володимирівна
2020
Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямування
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
;
Гурікова, Ірина Миколаївна
2020
Розробка оздоровчих вафельних кондитерських виробів нового покоління та начинок, які сприяють зміцненню імунітету
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Абрамова, Тетяна Сергіївна
;
Максимова, Надія Пилипівна
;
Юр’єва, Ольга Олексіївна
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2020
Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Юр’єва, Ольга Олексіївна
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Балабай, Катерина Сергіївна
Просмотр
Автор
2
Гурський, Петро Васильович
2
Маренкова, Тетяна Іванівна
2
Мельник, Оксана Юріївна
2
Михайлов, Валерій Михайлович
2
Павлюк, Раїса Юріївна
2
Перцевой, Федір Всеволодович
2
Погарська, Вікторія Вадимівна
2
Юр’єва, Ольга Олексіївна
1
Aksonova, Olena
1
Bunyak, Olena
.
дальше >
Тема
2
flour
2
gelatin
2
health products
2
quality indicators
2
seeds
2
желатин
2
оздоровчі продукти
1
absorption band
1
alcoholic extract of wheat germs
1
anemia
.
дальше >
по дате выпуска
20
2020
Has File(s)
20
true