Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 2 (32)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Development of extruded products from starch-containing raw materials with vegetable additives
Bunyak, Olena
;
Sots, Sergey
2020
Influence of brewing methods and correlation of different kinds of coffee in blends on organoleptic and physico-chemical characteristics of coffee drinks
Deinychenko, Liudmyla
;
Roman, Tatiana
;
Kravchenko Tamara
2020
Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зерна
Пазюк, Вадим Михайлович
2020
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Брикова, Тетяна Миколаївна
;
Городиська, Олена Володимирівна
2020
Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flour
Demydova, Anastasia
;
Aksonova, Olena
;
Piven, Olena
2020
Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину
Перцевой, Микола Федорович
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2020
Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Пак, Аліна Володимирівна
2020
Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямування
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
;
Гурікова, Ірина Миколаївна
2020
Розробка оздоровчих вафельних кондитерських виробів нового покоління та начинок, які сприяють зміцненню імунітету
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Абрамова, Тетяна Сергіївна
;
Максимова, Надія Пилипівна
;
Юр’єва, Ольга Олексіївна
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2020
Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Юр’єва, Ольга Олексіївна
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Балабай, Катерина Сергіївна
Discover
Author
2
Гурський, Петро Васильович
2
Маренкова, Тетяна Іванівна
2
Мельник, Оксана Юріївна
2
Михайлов, Валерій Михайлович
2
Павлюк, Раїса Юріївна
2
Перцевой, Федір Всеволодович
2
Погарська, Вікторія Вадимівна
2
Юр’єва, Ольга Олексіївна
1
Aksonova, Olena
1
Bunyak, Olena
.
next >
Subject
1
grain dryers
1
grain mixtures
1
grain processing
1
grapes
1
heat exchange
1
heat pumps
1
honey
1
IR spectroscopy
1
iron
1
Jerusalem artichoke
.
< previous
next >
Date issued
20
2020
Has File(s)
20
true