Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 1 (31)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення
Горєлков, Дмитро Вікторович
;
Мироненко, Валерія Сергіївна
;
Цвіркун, Людмила Олександрівна
;
Гейєр, Геннадій Валерійович
Перегляд
Автор
1
Гейєр, Геннадій Валерійович
1
Горєлков, Дмитро Вікторович
1
Мироненко, Валерія Сергіївна
Тема
1
beef esophagus
1
cutting process
1
cylindrical knife
1
serous membrane
1
sharpening angle
1
зусилля різання
1
кут загострення
1
пищевод говяжий
1
процес різання
1
процесс резания
.
далі >
за датою випуску
1
2020
Has File(s)
1
true