Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22626
Название: Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробки
Авторы: Орлова, Т. В.
Прасол, С. О.
Научный руководитель: Прасол, С. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Орлова Т. В., Прасол С. О. Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробки. Наук. кер. С. В. Прасол. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 178
Серия/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22626
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-178.pdf131.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.