Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22620
Назва: Удосконалення пастеризатора молока
Автори: Кумонок, І. С.
Гаркуша, М. І.
Пеліванова, В. Д.
Бордукова, П. С.
Тімофеєва, К. А.
Науковий керівник : Михайлов, В. М.
Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кумонок І. С., Гаркуша М. І., Пеліванова В. Д. та ін. Удосконалення пастеризатора молока. Наук. кер. В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 172
Серія/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22620
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-172.pdf101.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.