Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22615
Назва: Підприємницьке право
Автори: Поставнича, Марина Вікторівна
Ключові слова: підприємницьке право;підприємницька діяльність;господарське право;тестовий тренінг
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Підприємницьке право: практикум для студентів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки: 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» 6.051701 «Харчові технології та інженерія» галузі знань: 1401 «Сфера обслуговування». 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції»; уклад. М.В. Поставнича; Харк. держ. ун-т. харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 39 с.
Короткий огляд (реферат): Підприємницьке право є невіддільною складовою системи національного права України, що призначена для регулювання підприємницької діяльності учасників господарських правовідносин в Україні. Мета навчальної дисципліни — сприяти засвоєнню фундаментальних знань щодо правовідносин господарювання, формуванню умінь і навичок застосовувати набуті знання у правозастосовній практиці, піднесенню правової культури, активізації творчих зусиль студентства, розвитку їхньої пізнавальної діяльності, актуалізації знань, формуванню у студента наукового світогляду, правничого мислення, правосвідомості, моральних та інших якостей фахівця. Мета даної методичної розробки — надати допомогу студентам у вивченні дисципліни та підготовці до складання заліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22615
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PR_ HRS 2015_ Postavnycha.pdf341.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.