Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22615
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоставнича, Марина Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-02-13T13:55:29Z-
dc.date.available2023-02-13T13:55:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПідприємницьке право: практикум для студентів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки: 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» 6.051701 «Харчові технології та інженерія» галузі знань: 1401 «Сфера обслуговування». 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції»; уклад. М.В. Поставнича; Харк. держ. ун-т. харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22615-
dc.description.abstractПідприємницьке право є невіддільною складовою системи національного права України, що призначена для регулювання підприємницької діяльності учасників господарських правовідносин в Україні. Мета навчальної дисципліни — сприяти засвоєнню фундаментальних знань щодо правовідносин господарювання, формуванню умінь і навичок застосовувати набуті знання у правозастосовній практиці, піднесенню правової культури, активізації творчих зусиль студентства, розвитку їхньої пізнавальної діяльності, актуалізації знань, формуванню у студента наукового світогляду, правничого мислення, правосвідомості, моральних та інших якостей фахівця. Мета даної методичної розробки — надати допомогу студентам у вивченні дисципліни та підготовці до складання заліку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпідприємницьке правоuk_UA
dc.subjectпідприємницька діяльністьuk_UA
dc.subjectгосподарське правоuk_UA
dc.subjectтестовий тренінгuk_UA
dc.titleПідприємницьке правоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PR_ HRS 2015_ Postavnycha.pdf341.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.