Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22603
Title: Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарства
Authors: Калембет, В. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Горєлков, Д. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Калембет В. А. Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарства. Наук. кер. Д. В. Горєлков. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 165
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22603
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-165.pdf100.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.