Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22602
Назва: Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет з додаванням сушених овочевих наповнювачів
Автори: Завгородній, Д. М.
Шульков, О. Д.
Науковий керівник : Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Завгородній Д. М., Шульков О. Д. Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет з додаванням сушених овочевих наповнювачів. Наук. кер. В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 164
Серія/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22602
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-164.pdf99.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.