Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22595
Назва: Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring
Автори: Kolesnik, V.
Sorokina, S.
Penkina, N.
Polupan, V.
Penkin, A.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Boston
Бібліографічний опис: Kolesnik V., Sorokina S., Penkina N., Polupan V., Penkin A. Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring. Improvement of scientific approaches to the development of engineering: Collective monograph. Boston, USA. 2022. P 307-317.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22595
ISBN: 979-8-88757-564-3
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ISG_2022_MONO_TECH_4.pdf1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.