Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22595
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKolesnik, V.-
dc.contributor.authorSorokina, S.-
dc.contributor.authorPenkina, N.-
dc.contributor.authorPolupan, V.-
dc.contributor.authorPenkin, A.-
dc.date.accessioned2023-02-13T11:30:53Z-
dc.date.available2023-02-13T11:30:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationKolesnik V., Sorokina S., Penkina N., Polupan V., Penkin A. Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring. Improvement of scientific approaches to the development of engineering: Collective monograph. Boston, USA. 2022. P 307-317.uk_UA
dc.identifier.isbn979-8-88757-564-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22595-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherBostonuk_UA
dc.titleScientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoringuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ISG_2022_MONO_TECH_4.pdf1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.