Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22595
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kolesnik, V. | - |
dc.contributor.author | Sorokina, S. | - |
dc.contributor.author | Penkina, N. | - |
dc.contributor.author | Polupan, V. | - |
dc.contributor.author | Penkin, A. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T11:30:53Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T11:30:53Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Kolesnik V., Sorokina S., Penkina N., Polupan V., Penkin A. Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring. Improvement of scientific approaches to the development of engineering: Collective monograph. Boston, USA. 2022. P 307-317. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 979-8-88757-564-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22595 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Boston | uk_UA |
dc.title | Scientific substantiation and development of rational modes of packaging paper flavoring | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ISG_2022_MONO_TECH_4.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.