Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22591
Назва: Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки
Автори: Чуприна, Є. Р.
Гаркуша, М. І.
Пеліванова, В. Д.
Загорулько, В. М.
Бордукова, П. С.
Тімофеєва, К. А.
Науковий керівник : Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Ібаєв, Е. Б.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чуприна Є. Р., Гаркуша М. І., Пеліванова В. Д. та ін. Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки. Наук. кер. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Е. Б. Ібаєв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 156
Серія/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22591
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-156.pdf109.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.