Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22591
Назва: | Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки |
Автори: | Чуприна, Є. Р. Гаркуша, М. І. Пеліванова, В. Д. Загорулько, В. М. Бордукова, П. С. Тімофеєва, К. А. |
Науковий керівник : | Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. Ібаєв, Е. Б. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Чуприна Є. Р., Гаркуша М. І., Пеліванова В. Д. та ін. Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки. Наук. кер. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Е. Б. Ібаєв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 156 |
Серія/номер: | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22591 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-156.pdf | 109.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.