Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22586
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мамай, О. І. | - |
dc.contributor.author | Боярчукова, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T10:41:55Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T10:41:55Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Боярчукова Ю. О. Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових вин. Наук. кер. О. І. Мамай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 152 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22586 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 | - |
dc.title | Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових вин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-152.pdf | 99.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.