Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМамай, О. І.-
dc.contributor.authorБоярчукова, Ю. О.-
dc.date.accessioned2023-02-13T10:41:55Z-
dc.date.available2023-02-13T10:41:55Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБоярчукова Ю. О. Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових вин. Наук. кер. О. І. Мамай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 152uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22586-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleВплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових винuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-152.pdf99.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.