Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543
Название: Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ
Авторы: Варипаєв, О. М.
Міносян, А. С.
Юрченко, Л. І.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Варипаєв О. М., Міносян А. С., Юрченко Л. І. Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 239-241.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk_27.05.21 – 239-241.pdf346.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.