Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543
Название: | Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ |
Авторы: | Варипаєв, О. М. Міносян, А. С. Юрченко, Л. І. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Варипаєв О. М., Міносян А. С., Юрченко Л. І. Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 239-241. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 239-241.pdf | 346.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.