Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543
Title: | Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ |
Authors: | Варипаєв, О. М. Міносян, А. С. Юрченко, Л. І. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Варипаєв О. М., Міносян А. С., Юрченко Л. І. Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 239-241. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 239-241.pdf | 346.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.