Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543
Title: Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ
Authors: Варипаєв, О. М.
Міносян, А. С.
Юрченко, Л. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Варипаєв О. М., Міносян А. С., Юрченко Л. І. Використання регіональних матеріалів та історії університету в освітньому середовищі ХДУХТ. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 239-241.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22543
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 239-241.pdf346.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.