Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535
Title: Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Пак, Андрій Олегович
Інжиянц, Самвел Тігранович
Keywords: м’ясна промисловость;ковбасні оболони;теплова коагуляція;кишкови плівки;гігроскопічні властивості;свинячі черева;дублення;танін
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Онищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням: монографія. Харків : ХДУХТ, 2022. 105 с.
Abstract: У монографії розглянуто шляхи раціонального використання вторинних ресурсів м’ясної промисловості, особливу увагу приділено аналізу застосування продукції і відходів кишкового виробництва. Узагальнено фізикохімічні чинники обґрунтування інноваційного задуму удосконалення технологій склеєних кишкових оболонок. Висвітлено результати обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням. Надано результати досліджень водопоглинання, гігроскопічності та пористості кишкових плівок, раціональної температури та тривалості теплової коагуляції, способів армування різними фізичними методами, формування пластичних властивостей склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведені дані можуть бути використані у практичній діяльності фахівців м’ясної промисловості, науково-дослідницьких організацій та освітньому процесі закладів вищої освіти, що займаються підготовкою фахівців та аспірантів із харчових технологій.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_OTSKKOATKD_2_2022.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.