Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535
Назва: | Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Онищенко, В`ячеслав Миколайович Пак, Андрій Олегович Інжиянц, Самвел Тігранович |
Ключові слова: | м’ясна промисловость;ковбасні оболони;теплова коагуляція;кишкови плівки;гігроскопічні властивості;свинячі черева;дублення;танін |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Онищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням: монографія. Харків : ХДУХТ, 2022. 105 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розглянуто шляхи раціонального використання вторинних ресурсів м’ясної промисловості, особливу увагу приділено аналізу застосування продукції і відходів кишкового виробництва. Узагальнено фізикохімічні чинники обґрунтування інноваційного задуму удосконалення технологій склеєних кишкових оболонок. Висвітлено результати обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням. Надано результати досліджень водопоглинання, гігроскопічності та пористості кишкових плівок, раціональної температури та тривалості теплової коагуляції, способів армування різними фізичними методами, формування пластичних властивостей склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведені дані можуть бути використані у практичній діяльності фахівців м’ясної промисловості, науково-дослідницьких організацій та освітньому процесі закладів вищої освіти, що займаються підготовкою фахівців та аспірантів із харчових технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_OTSKKOATKD_2_2022.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.