Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535
Название: Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Пак, Андрій Олегович
Інжиянц, Самвел Тігранович
Ключевые слова: м’ясна промисловость;ковбасні оболони;теплова коагуляція;кишкови плівки;гігроскопічні властивості;свинячі черева;дублення;танін
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Онищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням: монографія. Харків : ХДУХТ, 2022. 105 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглянуто шляхи раціонального використання вторинних ресурсів м’ясної промисловості, особливу увагу приділено аналізу застосування продукції і відходів кишкового виробництва. Узагальнено фізикохімічні чинники обґрунтування інноваційного задуму удосконалення технологій склеєних кишкових оболонок. Висвітлено результати обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням. Надано результати досліджень водопоглинання, гігроскопічності та пористості кишкових плівок, раціональної температури та тривалості теплової коагуляції, способів армування різними фізичними методами, формування пластичних властивостей склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведені дані можуть бути використані у практичній діяльності фахівців м’ясної промисловості, науково-дослідницьких організацій та освітньому процесі закладів вищої освіти, що займаються підготовкою фахівців та аспірантів із харчових технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_OTSKKOATKD_2_2022.pdf2.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.