Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22464
Назва: Особливості системи управління якістю та безпечністю, яка функціонує на підприємстві ТОВ «ЯКОБЗ ДАУ ЕГБЕРТС УКРАЇНА»
Автори: Сіденко, В. С.
Науковий керівник : Сподар, К. В.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сіденко В. С. Особливості системи управління якістю та безпечністю, яка функціонує на підприємстві ТОВ «ЯКОБЗ ДАУ ЕГБЕРТС УКРАЇНА». Наук. кер. К. В. Сподар. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 147
Серія/номер: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22464
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-147.pdf99.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.