Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22460
Title: Підвищення харчової цінності житньо-пшеничного хліба за рахунок використанням шроту насіння льону
Authors: Мельник, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколова, Є. Б.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Мельник Д.С. Підвищення харчової цінності житньо-пшеничного хліба за рахунок використанням шроту насіння льону. Наук. кер. Є. Б. Соколова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 143
Series/Report no.: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22460
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-143.pdf99.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.