Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22454
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T15:24:31Z | - |
dc.date.available | 2023-02-10T15:24:31Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Тарасенко В. Г., Червоний В. М. Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 237-238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22454 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_237-238.pdf | 975.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.