Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22454
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТарасенко, В. Г.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2023-02-10T15:24:31Z-
dc.date.available2023-02-10T15:24:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТарасенко В. Г., Червоний В. М. Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 237-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22454-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОснови методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_237-238.pdf975.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.